Contact en Route

Het adres van Orthokliniek ‘t Gooi is:

Huizerweg 54, 1402 AD Bussum. Telefoon: 035 6239362. E-mail: info@orthokliniek.nl

NB: m.i.v. feb 2017 is het 2e adres van de Orthokliniek: Schipholpoort 42 te Haarlem.

De nieuwe HME-Orthokliniek van Carel Hoffman jr. en dokter Jaap Reijntjes vind u dus op twee locaties:

HME-Orthokliniek Locatie Haarlem

De HME-Orthokliniek goed bereikbaar vanaf de snelweg en heeft gratis parkeerplaatsen voor de deur. Het adres is HME Orthokliniek, Schipholpoort 42, 2034 MB Haarlem. (Schipholpoort is een zijstraat van de Europaweg, aan de rand van Haarlem-Zuid. Sommige navigatie systemen kennen de straat Schipholpoort niet, kies dan Europaweg, 1e afslag rechts is dan Schipholpoort.)

Routebeschrijving locatie Haarlem: Neem op de A9 afslag Haarlem-Zuid en blijf richting Haarlem-Zuid volgen. Na ongeveer 5 km, bij 3e stoplicht linksaf Europaweg. Volgende stoplicht rechtsaf (tegenover bushalte) is Schipholpoort; 85 m verder in het eerste kantoorgebouw rechts op nr. 42 bevindt zich de HME-Orthokliniek.

HME-Orthokliniek Locatie Bussum

Voor patiënten uit het Gooi en omstreken vindt u de HME-Orthokliniek in Bussum en wel op een nieuw adres: Huizerweg 54 in het zojuist geopende bedrijvenpand “Heart House”. In dit voormalige schoolgebouw vind u de HME-Orthokliniek op de begane grond, in de lange gang achteraan aan de linker kant.

Routebeschrijving locatie Bussum: Kies vanaf de A1 afslag 7 Naarden-Bussum. Richting Bussum volgen. Dan komt u op de Huizerweg. Blijf weg volgen. Nr 54 is na een rotonde aan de linker kant. U kunt gratis parkeren (als er plaats is) op het parkeerterrein van Heart House, aan het eind van een smalle inrit naast nr 58 (tandartspraktijk). Parkeren aan de Huizerweg kost 1 euro per uur.

Op de nieuwe website www.hme-orthokliniek.nl en ook op deze website www.orthokliniek.nl onder nieuws kunt u meer informatie vinden over de nieuwe situatie.

Voor vragen kunt vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Ik blijf voorlopig bereikbaar via het bekende nummer 035 – 62 393 62 en daarna ook op het nieuwe nummer 085 – 4 017 019.

U kunt ook een e-mail bericht sturen, vul het hieronder in:

 • Naam*full name
  0
 • Email*a valid email address
  1
 • Telefoon*full name
  2
 • Uw bericht*something more
  3
 • 4