Over dokter Reijntjes

Ortho Kliniek ‘t Gooi staat onder de deskundige leiding van dokter J.C.J. (Jaap) Reijntjes.

Na 3 jaar studie Biochemie en daarna Geneeskunde in Groningen, was hij 11 jaar apotheekhoudend huisarts in Brabant. Hij volgde cursussen in o.a. orthomoleculaire geneeskunde, natuurgeneeskunde, klinische homeopathie, neuraaltherapie, ozontherapie en celtherapie in Nederland, Duitsland en België. De cursus voor chelatietherapie en orthomoleculaire geneeskunde volgde hij in Amerika en hij werd ACAM-diplomate. Hij behaalde zijn NLP diploma bij het New York Training Institute for NLP.

 

Dokter Reijntjes is bij verzekeringsmaatschappijen geregistreerd als arts voor natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. Hij is een autoriteit op zijn vakgebied en staat ook bij collega’s bekend als een vakbekwaam arts.

 

Door zijn opleiding en ervaring als huisarts in de reguliere geneeskunde en zijn meer dan 20 jarige ervaring in de alternatieve geneeskunde kunt ook ook voor een “second opinion” in de Orthokliniek van dokter Reijntjes terecht. Hij is van alle markten thuis en kan als geen ander met u meedenken, vooral op gebied van chronische klachten en als er geen oplossing lijkt te zijn voor uw specifieke probleem.

 

Wanneer u geïnteresseerd bent in de behandelmethoden van Ortho Kliniek ‘t Gooi, kunt u altijd een  afspraak maken voor een consult. Natuurlijk kunt u ook even bellen of mailen voor deskundig advies of gerichte vragen.  We zijn u graag van dienst met onze specialistische kennis. Want Ortho Kliniek ‘t Gooi is ervan overtuigd dat elke aandoening met die voedingsadviezen, ontgifting en een aanpassing van aspecten van de levenswijze op natuurlijke wijze te behandelen is, niet met medicijnen behandeld moet worden.