Overdracht, uitbreiding, 2e locatie Orthokliniek en routebeschrijvingen.

oktober 30, 2016

Geachte lezer,

Met dit schrijven wil ik u informeren over de voorgenomen samenwerking en overname van de Orthokliniek ’t Gooi per 1 februari 2017 door Preventiekliniek HME Medical te Haarlem. De nieuwe kliniek zal HME-Orthokliniek gaan heten. Op veler verzoek van de patiënten uit het Gooi en omgeving zal ik ook praktijk blijven houden in Bussum, maar wel op een nieuw adres: Huizerweg 54 in het zojuist geopende Heart House. Afspraken gaan zoals vanouds via 035 – 62 393 62 of via het telefoonnummer in Haarlem: 085 – 4 017 019.

HME Medical is de moderne en ruim opgezette kliniek aan de rand van Haarlem onder leiding van Carel Hoffman jr. De nieuwe HME-Orthokliniek kan dan ook beschikken over de diverse mogelijkheden van HME Medical, zoals:

a. Diagnostiek en checkups

Binnen de Preventiekliniek zijn ruime diagnostische mogelijkheden beschikbaar, zoals bloed-, urine- en fecesonderzoek. De kliniek werkt hierin samen met het Reinier De Graaf Medisch Diagnostisch Centrum te Delft en het Streeklaboratorium in Haarlem. De kliniek verzorgt checkups met laboratoriumonderzoek en functieonderzoeken voor hart en longen, welke worden beoordeeld door de samenwerkende cardioloog en longarts. Tevens werkt de kliniek samen met andere medisch specialisten voor ruggespraak, verwijzing en advies als dat nodig mocht zijn.

b. Natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde

Op het gebied van natuurgeneeskundige en orthomoleculaire behandelingen beschikt de Preventiekliniek reeds over diverse protocollen en behandelingsmogelijkheden, waaronder infuustherapie en ozontherapie. Tevens is een geavanceerde lijn aan voedingssupplementen beschikbaar, waarvan de  bekende natuurarts Carel Hoffman sr. de grondlegger is. Deze supplementenlijn wordt in het separate bedrijf HME Health (www.hmehealth.com) gedistribueerd.

De nieuwe HME-Orthokliniek van Carel Hoffman jr. en dokter Jaap Reijntjes vind u dus op twee locaties:

HME-Orthokliniek Locatie Haarlem

De HME-Orthokliniek goed bereikbaar vanaf de snelweg en heeft gratis parkeerplaatsen voor de deur. Het adres is HME Orthokliniek, Schipholpoort 42, 2034 MB Haarlem. (Schipholpoort is een zijstraat van de Europaweg, aan de rand van Haarlem-Zuid. Sommige navigatie systemen kennen de straat Schipholpoort niet, kies dan Europaweg, 1e afslag rechts is dan Schipholpoort.)

Routebeschrijving locatie Haarlem: Neem op de A9 afslag Haarlem-Zuid en blijf richting Haarlem-Zuid volgen. Na ongeveer 5 km, bij 3e stoplicht linksaf Europaweg. Volgende stoplicht rechtsaf (tegenover bushalte) is Schipholpoort; 85 m verder in het eerste kantoorgebouw rechts op nr. 42 bevindt zich de HME-Orthokliniek.

HME-Orthokliniek Locatie Bussum

Voor patiënten uit het Gooi en omstreken vindt u de HME-Orthokliniek in Bussum en wel op een nieuw adres: Huizerweg 54 in het zojuist geopende bedrijvenpand “Heart House”. In dit voormalige schoolgebouw vind u de HME-Orthokliniek op de begane grond, in de lange gang achteraan aan de linker kant.

Routebeschrijving locatie Bussum: Kies vanaf de A1 afslag 7 Naarden-Bussum. Richting Bussum volgen. Dan komt u op de Huizerweg. Blijf weg volgen. Nr 54 is na een rotonde, aan de linker kant. Parkeren aan de Huizerweg kost 1 euro per uur. U kunt gratis parkeren (als er plaats is) op het parkeerterrein van Heart House, aan het eind van een smalle inrit naast nr 58 (tandartspraktijk).

Op de nieuwe website www.hme-orthokliniek.nl en ook op de oorspronkelijke website www.orthokliniek.nl kunt u meer informatie vinden over de behandelmogelijkheden en ook over de verhuizing van dokter Reijntjes.

Voor vragen kunt vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Ik blijf voorlopig bereikbaar via het bekende nummer 035 – 62 393 62 en daarna ook op het nieuwe nummer 085 – 4 017 019.