Supplementen

Deze supplementen worden gemaakt in de Verenigde Staten door Douglas Laboratories, de grootste producent van voedingsupplementen en speciaal samengesteld door en voor artsen.

 

Ortho Immuun (CFS Support): Een multivitamine met speciale toevoegingen voor versterking van het immuunsysteem en ook toepasbaar bij chronische vermoeidheid in het algemeen. (120 tabletten)

 

Ortho Vaat Zenuw (Nutri Smart): Een basis-multivitamine, speciaal voor verbetering van de vitaliteit, bij ontgifting, bij vermagering en voor versterking van de bloedvaten en het zenuwstelsel. (120 tabletten)

 

Ortho Maagdarm (DGST Support): Een multi met toevoegingen ter ondersteuning van de functie van het maag-darm kanaal. (niet meer leverbaar)

 

Ortho C 1000 : een hoog gedoseerd vitamine C preparaat, dat vooral als universele anti-oxidant (bijvoorbeeld bij rokers) en bij ontgifting kan worden toegepast. (100 tabletten)

 

Ortho Magnesium (Chelated Magnesium): voor verbetering van de doorbloeding (koude handen/voeten) en zeer succesvol bij spierklachten (krampen), tevens bij botontkalking samen met calcium en vaak toegepast bij ontgifting. Magnesium wordt wel het stress mineraal genoemd wegens de rustgevende werking. (100 tabletten)

 

Ortho Detox (Livdetox): Dit preparaat ondersteund de lever bij overbelasting en ontgifting.  Bevat o.a. curcuma en mariadistel. (120 tabletten)

 

Ortho Metabool (Glucovel): Een speciale samenstelling ter stabilisering van de bloedsuikerspiegel bij diabetes, hypoglycemie, koolhydraatverslaving en het zogenaamde Metabool Syndroom (Hyperinsulinisme en Insuline Resistentie). (90 tabletten)

 

Ortho Rust (Neurosed): Dit preparaat bestaat uit een rustgevende combinatie van orthomoleculaire en plantaardige stoffen. Kan worden gebruikt bij stress en slapeloosheid. (geen gele sticker). (60 tabletten)

 

Ortho Symbionten (Duo-Dophilus): een hooggedoseerd preparaat met gezonde darmbacteriën, voor herstel van de darmflora (bijvoorbeeld na een darmspoeling), voor activering van het immuunsysteem via de darm en als ondersteuning bij de behandeling van schimmels en parasieten in de darm. (100 capsules)

DOWNLOADS – Suplementen